Fredrik Sotare - Fredrik Lodén

Certifierad skorstensfejare och utbildad servicetekniker

 

Hej, Fredrik här!

Efter att ha jobbat tjugo år i branschen tog jag för ett år sedan steget att starta eget sotningsföretag. En stark bidragande orsakt var också att marknaden blivit friare, vilket innebär att du som fastighetsägare nu har bättre möjlighet att välja sotningsföretag själv. Därför såg jag en möjlighet att erbjuda en sotningstjänst som flexibelt möter dina behov. Min erfarenhet kommer från allehanda sotnings- och ventilationstjänster över hela landet, allt från Lappland till Mälardalen till Skåne.

 

Mitt motto är "det ska inte vara något tjafs!", detta innebär att jag alltid försöker vara så flexibel som möjligt till förmån för dina behov. För jag vet att sotning och ventilation är det sista du vill behöva oroa dig för - oavsett hur litet eller stort problemet är så ser jag till att det bli löst. Hör av dig under "kontakta oss" så benar vi ut problemet tillsammans och sen behöver du inte oroa dig mer. Jag ser framemot ditt mail eller ditt samtal!

 

Vänligen,

Fredrik Lodén

Omdömen från våra kunder

Fredrik Sotare kom samma dag jag ringde och gjorde jobbet noggrant. Jag lämnade nyckeln till honom och när jag kom tillbaka från jobbet var både skorsten och ventilation omhändertagen. Tryggt, snabbt och lätt.

 

Malin Karlsson

Telefon:

+46 (0)73-079 24 85

E-postadress:

info@fredriksotare.se

 

Copyright 2017 Lodéns Sotnings-

och Ventilationstjänst AB